Vienon onnistumistarina, 3kk – 9,6kg

14.8.2018

Olen 59 vuotias sairaseläkkeellä oleva maatalousyrittäjä. Perheessämme on kolme aikuista poikaa. Jokaisen raskauden jälkeen jäi noin 10 kg ylimääräistä. Kolme kertaa olen laihduttanut nälässä olemalla. Kilot ovat tulleet pikkuhiljaa varkain takaisin ja ylikin.
18.3 aloitin Peurungassa kolmen kuukauden Light living ryhmässä Sirpan johdolla…vähän epäilevin mielin.
Sain henkilökohtaisen ruokavalion ja ohjeet salitreeneihin. Lisäksi tapaamisilla oli fascial training, allaslavis, voima treeni, spinning, bailamama, piloxing ja kahvakuula.
Melkein kaikki uusia tuttavuuksia. Ryhmässä oli rento meininki. Kaikki askeleet ja liikkeet ei osuneet kohilleen. Eikä kaikki ole omia lajeja jatkossa.
Välillä ajattelin, että olen sairas, kun paino putoaa näin helposti.
Kolmen kuukauden tulos syömällä terveellisesti…ilman näläntunnetta! oli – 9.6 kg. Rasvamassa pieneni 11.1 kg ja lihasmassa kasvoi. Sisäelinrasvan määrä väheni myös reippaasti. Olo on paljon helpompi,askel ja mieli kevyempi, henki kulkee paremmin, sokerit kohillaan, vatsa ei ole niin pahasti tiellä, ym.
Ilman tätä kurssia olisin edelleen 10 kg painavampi. Laihduttaminen ei lopu tähän, mutta näillä ohjeilla on helppo jatkaa.
Katson, että olen saanut rahoilleni vastiketta, ja terveemmän elämän.
Kiitos Sirpalle!