Niinan onnistumistarina -7kg

14.1.2016

Niina ryhmän jälkeen
Niina ryhmän jälkeen
Niina ennen ryhmää
Niina ennen ryhmää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koko ikäni olen ollut jojolaihduttaja ja Sirpan alkaessa puhua elämäntapamuutoksesta päätin kokeilla Fitmixiä.

Kiireisenä yrittäjänä on helppo keksiä tekosyitä siirtää laihtumista.

Keväällä 2014 50´-vuoden iän lähestyessä kriisi tuli ja päätin, että nyt jos koskaan aloitan. Tuli tarve panostaa itseeni ja hyvinvointiini.

Vielä kun sain mieheni Raunonkin mukaan, niin sitten maaliskuussa aloitettiin

Jo ensimmäisen viikon jälkeen huomasin, että jatkuva väsymys oli poissa ja energiaa oli taas kuin pienessä kylässä.

Koko ikäni univaikeuksista kanssa kärsineenä huomasin, että unikin alkoi maistua. Siitä syystä myös jaksoi töissä paremmin.

Kiloja alkoi tippua tasaiseen tahtiin. Tärkein asia itselle oli kuitenkin jaksaminen. Touko- ja kesäkuu olivat todella kiireisiä töissä ja huomasin, ettei aika liikene salilla käymiseen, mutta edelleen jatkoin ruokarytmin pitämistä. Työni on fyysisesti raskasta, joten en ottanut paineita salilla käymiseen, vaan keskityin enemmän ruokaan ja edelleen paino tippui.

Jokaiselle ihmiselle sattuu retkahduksia ja niitä myös sallitaan, kun taas muistaa, että että sen jälkeen palaudutaan ruotuun.

Itseni kohdalla olen huomannut, että ruokarytmi on kaiken perusta. Kun muistaa  syödä 5 kertaa päivässä, niin jaksaa pitkiäkin päiviä töissä.

Mieheni Rauno, joka ei ole koskaan harrastanut liikuntaa on minuakin sitoutuneempi salilla käymiseen. Ihanaa huomata, kuinka hänellä on ryhti parantunut ja muutenkin elämänlaatu on parempaa.

Tästä on hyvä jatkaa yhteistä taivalta toisiamme tukien.!!

Niina Pekkala